Please note: Ordering is possible, but we haven't translated all contents of the site to english yet.
We're doing our best to finish it as soon as possible.

LeCadre aangekleed

Onlangs een tochtje gemaakt op m'n LeCadre. Prettig verbouwd met Campa wielen en GrandBois banden. 30mm is comfortabel maar wel vlot. Tasje voorop, kun je wat chocolade meenemen. Mooie tocht.

LeCadre

Versteller

Aangetroffen op een fiets. Bést heel italiaans.

 

versteller

Grand Bois Cypres 700 x 30c Extra Leger

 Grand Bois Cypres 700 x 30c Extra Leger

De échte maat van de Grand Bois Cypres 700 x 30c Extra Leger. 31.nogwat millimeter. Maar wát een mooie band, met een wanddikte zó dun dat t bijna doorschijnend is.

 

 

 

 

Wall of Wood

verse entree... hout is altijd goed

 

wandje liberte


Velo Orange Campeur racks

De Campeur achterdrager is ontworpen voor touring. Het is een heavy-duty rack. De onderste rail houdt gewicht laag bij de grond en zorgt ervoor dat de tas gemakkelijk er af te halen is als het bovenste gedeelte beladen is.

De drager is ontworpen om te worden gemonteerd op een fiets met canti-nokken. Alle bevestigingsdelen zitten erbij dus je kunt em makkelijk monteren. De drager pas op maat 26 tot 28 inch wielen. De drager is gemaakt van RVS buis met een gepolijste afwerking.

 

bagagedrager VO


Michelin Protek Max 559

De Michelin Protek Max 559 kwamen we tegen op het weblog van Wim Schermer. Het is een buitenband met 'melk' die de kleine gaatjes dicht. Dus met de buitenbanden zonder antileklaag maar wel een prettige rolweerstand (Grand Bois) is dit een mooie combinatie. 345 grammen.

 

michelin protek

Iribe Bidonhouder

Owow ow, wát leuk. Een juweeltje op je fiets, qua prijs in ieder geval. 4mm RVS, gesoldeerd en met een veertje, hopla, u heeft een bidonhouder.

 

Iribe bidonhouder

Brooksshop op FB

Gister heeft Martin een account op Facebook aangemaakt voor de Brooksshop.com. We verkopen daar Brooksproducten en het bijzondere is dat we eigenlijk alles hebben. (probeer maar uit). Soms staan er producten op beide sites, zowel Brooksshop én Liberte. De bedoeling is dat ze elkaar aanvullen.

 

Brooksshop FB