Categories
Products
IMPERO ULTIMATE FRAME PUMPThe perfect roadside option when a mini-pump just takes too long. The classic option for mobile inflation has been updated to use a two stage gasket, leather piston, and has a snug fit on the frame.More info & order
Wald 257• Made in U.S.A. (Maysville, KY) • The rack measures 20 1/2” side to side x 13” front to back • Extended handlebar clamps are 2” apart, allow greater clearance for shift and brake cables, and fit 7/8″, 1″and 1 1/4″ diameter handlebars • Legs extend from 13 3/4” to 21 1/4 “and have two mounting holes for mounting to either the axle or fork eyelets for bikes with quick release front hubs • Powder Coat Finish • Complete rack with fittings weighs 6.0 lbs.More info & order
IRD seatpost Wayback A seatpost designed to help enhance seat adjustability on either saddles with very short rails or frames that are a little too small. Allows your saddle to be set back 50mm...almost 2 inches. A good seatpost for Brooks, which have shorter clamping area on its rails. NOTE: Published lengths are the length of the SHAFT ONLY. So length to the rails is actually LONGER by about50mm. So the 250mm size is actually 300mm long (to where the saddle rails cradle on the rocker piece). The 300mm size is actually 350mm long. - Aluminum head and rocker - Single bolt design - Tange Prestige CrMo shaft - 250 or 300mm long - Black or silver anodized - Wt.: 420g (250mm) - ONLY in 27.2mm and 26.8mm OD presently More info & order
Honjo H1 700cAluminium polish fluted, wide 44 mm, height 19 mm for 700x28-32C, More info & order
Miche hub Primato shim 9v/10v/11v silver9v/10v/11v, shimano passing. 130mmMore info & order
Honjo H-50 650bDe H50 spatbordset van Honjo is een van de legendarische hoogglans gepolijste klassiekers uit Japan. De spatborden bedekken een bandbreedte tot 41 mm. Door het bijzonder brede profiel wordt water perfect opgevangen in het plaatwerk. Dit betekent dat ook voetjes en cranks droog blijven. Bovendien hebben de handgemaakte spatborden van Honjo een classy uitstraling, een laag gewicht. Mét bevestigingsmateriaal 52mm breed. Lengte voor 95cm en achter 1250mm. More info & order
Honjo GB650MLHet is een zeldzaam full-scale hammered spatbord dat banden in maat 42B volledig zal coveren Wees mooi en wees sterk. Dit zijn originele Grandbois-modellen die zijn gemaakt door de mal met de zorgvuldige overweging helemaal opnieuw te maken. Het hamerpatroon, dat iets kleiner is dan andere spatborden van Honjo, vat elegant de indruk van de fiets samen en versterkt de schoonheid ervan. Gemaakt van aluminium met een gepolijste afwerking. 650x42B. Set voor en achter (zonder toebehoren). 62mm breedte, 31 hoog en lengte voor 96cm en achter 125cm. Ongeboord.More info & order
Honjo H-50 700c smoothDe H50 spatbordset van Honjo is een van de legendarische hoogglans gepolijste klassiekers uit Japan. De spatborden bedekken een bandbreedte tot 41 mm. Door het bijzonder brede profiel wordt water perfect opgevangen in het plaatwerk. Dit betekent dat ook voetjes en cranks droog blijven. Bovendien hebben de handgemaakte spatborden van Honjo een classy uitstraling, een laag gewicht. Mét bevestigingsmateriaal 52mm breed. Lengte voor 95cm en achter 1250mm. More info & order
HONJO H-50 Hammered 650b Honjo Fender hammered 650bx32-42 More info & order
Honjo H-80 650bEen spatbord met een gepolijste aluminium afwerking die glanst bij het poetsen. Controleer het type frame en de bandenmaat die u gebruikt voordat u een keuze maakt. Voor 650x42B. Set voor en achter. Met montagematerieaal, zoals stangen en P clips. De spatbordlipjes moet je apart aanschaffen. Net als de gaatjes, die moet je zelf boren.More info & order
Honjo H-29 650bJapanse spatborden, wie wil dat niet. Honjo's kenmerken zich door de klassieke look, goede pasvorm en ze zijn licht in gewicht. Alle bevestigingsmaterialen zitten er bij. 450gram. P-clip bevestiging breedte: 43 mm lengte voor: 930 mm lengte achter: 1200 mm gemaakt van: aluminiumMore info & order
Honjo H-58 700cBeetje de oude Raleigh/BSA look, deze fraaie fender van Honjo. 43mm breedte, alu uitgevoerd en uit Japan. Mét alle hardware. lengte voor 83cm lengte achter 120cm More info & order